Beleidsplan

Inleiding
De stichting is opgericht 23 mei 2023

Visie
Wij hebben als visie wat wij met onze talenten veel geld ophalen voor de verschillende goede doelen. Zodat wij uit ons perspectief de wereld een klein stukje kunnen verbeteren.

Missie
Bekende en minder bekende doelen hebben in deze tijd van armoede en stijgende inflatie, het erg moeilijk om genoeg geld te verzamelen voor hun lokale en ook internationale projecten.  Door ons niet te verbinden aan één organisatie maar iedere keer verschillen doelen uit te kiezen, houden wij ons gemotiveerd om ons uiterste best te doen voor dat concert.

De doelen die wij kiezen zullen in eerste instantie Christelijke doelen zijn. Zoals een Bijbel stichting of zending. Maar omdat wij ook samen werken met een blinde organist, zien wij dat er ook veel geld nodig is voor blinde mensen in de arme gebieden.

Ambitie
Wij hebben als ambitie de komende 2 jaar onze agenda goed gevuld te krijgen. Zodat wij per jaar wel 50.000 euro extra kunnen overmaken naar de projecten. Hou onze website, Facebook en Instagram in de gaten.

Sterkten en zwakten
Wij hebben de nodige mensen gevraagd en iedereen is erg enthousiast. Onze connecties zijn groot en een zeer gemotiveerd team. Maar we beginnen net en daardoor is het goed om te kijken hoe of we dit op een goede manier vorm kunnen geven.

Beloningsbeleid
Bestuurders krijgen geen beloning uit de stichting. Kosten worden aan de bestuurders op vertoon van de bewijsstukken vergoed.

Verslag van uitgeoefende activiteiten
Verslag van de activiteiten worden op de site en Facebook vermeld.

 

Via deze website, Facebook en Instagram kunt u ons succes volgen.